Безрамне скління тераси: найкращі ідеї для сучасного будинку

Главная » Публикации » Безрамне скління тераси: найкращі ідеї для сучасного будинку

Сьогодні особливою популярністю користується безрамне скління терас, які дозволяють сприймати краєвид за вікном, не порушуючи вашого єднання з природою.

Такі системи відрізняються гарною якістю та вишуканим сучасним дизайном, що дозволяє втілити в життя будь-яку дизайнерську фантазію.

До

2

После

6

Безрамне скління веранди та тераси

Скління тераси в будинку дозволить вам бути віч-на-віч з природою, не виходячи з комфортного приміщення. Такий тип віконних систем допомагає вирішити одразу дві проблеми: забезпечити їх власникам відмінний відпочинок у будь-який час року, а також підтримувати комфортну температуру, відсутність опадів та комах, незважаючи на те, що ви знаходитесь практично на природі.

Відсутність важких рам, які ділять отвори на окремі елементи, дозволяють сприймати весь краєвид єдиним цілим. Тому здалеку здаватиметься, що приміщення відкрите. Окрім вишуканого дизайну та перевіреної якості, така продукція напевно порадує вас своєю вартістю.

IMG_3223

Провідний виробник сучасних систем скління PanoramGlass проводить демократичну цінову політику на свою продукцію, тому тепер купити такі системи може дозволити собі кожен!

Так, ціна на такі послуги залежить від ряду факторів: площі, що виділяється під роботи, обраного дизайнерського рішення та складності монтажу.

moment_photo_0EB794CC

Розсувне скління для терас

Один із популярних варіантів скління передбачає використання розсувних конструкцій.

Для цього на веранді встановлюють спеціальні розсувні рами. Вони забезпечують рух стулок на спеціальних роликах між напрямними.

У такого типу оформлення простору є два основні види:
— Простий та зручний механізм, як у шафі-купе. Плюс такого варіанта в тому, що ви заощаджуєте простір, який знадобився б у випадку з відчиненими дверима;
— Зсувний складний механізм чи книжка. Ідеальне рішення для тих, хто хоче максимально регулювати ступінь відкритості приміщення, наприклад, зрушити всі стулки в один бік та забезпечити безперешкодний доступ свіжого повітря та тепла;

Ви можете зробити розсувний як всю конструкцію на веранді, так і її частину. Наприклад, зробити розсувними лише двері.

З PanoramGlass ви зможете втілити у життя будь-які мрії про комфортний відпочинок у себе вдома!

Возникли вопросы или появились предложения?