Lounge-зона басейну

Главная » Проект » Lounge-зона басейну

Відкритий басейн найчастіше супроводжується зоною відпочинку. Саме для такої зони було обрано паралельно-зсувну нижньоопорну систему SLIDING SMART. Вона добре підходить для скління альтанок, терас, веранд та ресторанів.

Сама система діє за принципом шафи-купе, що дозволяє відкрити до 80% отвору у будь-який бік. SLIDING SMART має можливість встановлювати її в місцях із сильними вітровими навантаженнями. Завдяки цьому, незалежно від погоди, відвідувачі можуть насолоджуватися краєвидами з весни до осені.

изображение_viber_2020-07-30_11-28-45

Також важливою перевагою системи є те, що вона нижньоопорна, тобто вся вага стулок припадає на підлогу. Часто таке компонування є незаперечною перевагою, оскільки для безпечного монтажу верхньопідвісних систем потрібні потужні несучі конструкції, які часто просто відсутні.

изображение_viber_2020-07-30_11-28-46

Дізнатися докладніше про всі особливості нашої продукції, вартість робіт під ключ можна, зв’язавшись з нашими фахівцями за телефоном, вказаним у розділі «Контакти» або за допомогою форми зворотного зв’язку. Вони із задоволенням дадуть відповідь на всі ваші питання і допоможуть підібрати систему, що максимально відповідає вашим очікуванням.

Готовы обсудить свой проект?